ЛОКАЦИЈА

Станови Скопје

ул. Maџир Маало бр. 36. Атрактивна локација во срцето на градот Скопје, во близина на Народна Банка на РМ.

ГРАДЕЖНИ МАТЕРИЈАЛИ

Високо квалитетни материјали кои ги задоволуваат највисоките стандарди  на безбедност и иновативност.

СТРУЧЕН ТИМ

Нашиот докажан тим работи интензивно и посветено на изнаоѓање на најиновативните решенија во домувањето.

ЕНЕРГЕТСКА ЕФИКАСНОСТ

Нови концепти и технологии во проектирањето и изградбата на енергетско ефикасниот објект А2.

СТАБИЛНОСТ

Врвната геомеханичката и асеизмичката стабилност на објектот А2 е темел на сигурен дом.

ПОВОЛНИ УСЛОВИ

Станови по најповолни цени со лист за предбележување признаен од сите деловни банки во Македонија.

За нас

Посветени на висок квалитет и резултати,
ги применуваме најиновативните решенија
во процесот на проектирање и изградба.

Добредојдовте во Вашиот нов Дом!

Повеќе

Станови

Стан тип А – 33m²

Креативен и практичен еднособен стан во само 33м2.

Прочитај Повеќе

Стан тип Б – 47m²

Oдличен распоред, уреден и наменет за животните потреби на секое семејство

Прочитај Повеќе

Стан тип Ц – 52m²

Модерен животен простор, кој изгледа пространо, комфорно и убаво.

Прочитај Повеќе

Стан тип Д – 67m²

67м2 - совршен спој на совршено и практично

Прочитај Повеќе

Стан тип Е – 71m²

Елегантен стан со модерен и софистициран дизајн.

Прочитај Повеќе

Стан тип Ф – 90m²

Простран и комотен стан од 90м2 за балансиран, стилски и убаво испланиран простор за живеење

Прочитај Повеќе
ПОГЛЕДНЕТЕ ГО НАШИОТ КАТАЛОГ
Погледни

Новости