НАШИ СТАНОВИ

Атрактивна локација

Градење по најсовремени енергетско-ефикасни стандарди

Стручен тим веќе докажан на домашниот пазар

Станбениот Објект А2 располага со станови со функционални решенија и квадратури, со површина од 33м², 47м², 52м², 67м², 72м² до 90м².

Објектот е составен од 6 станбени катови. Проектиран е по сите европски стандарди за квалитетно домување и се одликува со висок станбен комфор и максимална искористеност на просторот.

Добредојдовте во Вашиот нов Дом!

Стан тип А – 33m²

Креативен и практичен еднособен стан во само 33м2.

Прочитај Повеќе

Стан тип Б – 47m²

Oдличен распоред, уреден и наменет за животните потреби на секое семејство

Прочитај Повеќе

Стан тип Ц – 52m²

Модерен животен простор, кој изгледа пространо, комфорно и убаво.

Прочитај Повеќе

Стан тип Д – 67m²

67м2 - совршен спој на совршено и практично

Прочитај Повеќе

Стан тип Е – 71m²

Елегантен стан со модерен и софистициран дизајн.

Прочитај Повеќе

Стан тип Ф – 90m²

Простран и комотен стан од 90м2 за балансиран, стилски и убаво испланиран простор за живеење

Прочитај Повеќе

Детални информации во врска со распоредот на становите, нивната расположливост, цена и услови за продажба можете да добиете на:

тел. +389 77 500 222 или  contact@bildinvest.mk.

Ве очекуваме!

Поволни услови за станбено кредитирање

Решавањето на станбеното прашање отсекогаш било многу одговорен и сложен процес. Затоа, како компанија која се грижи за своите клиенти, ние сме во можност да им помогне на нашите клиенти на што побрз начин да дојдат до потребните средства за обезбедување на својот нов дом.

Билд Инвест има одлична соработка со ПроКредит Банка за станбени кредити.

ПроКредит Банка нуди фиксна каматна стапка од 4,7% за првите три години, рочност на кредитот до 25 год и само 20% сопствено учество на лицето кое го купува станот. Повеќе информации на www.procreditbank.com.mk или во било која филијалите на банката.

ПОГЛЕДНЕТЕ ГО НАШИОТ КАТАЛОГ
Погледни