Стан тип Ц – 52m²

  1. Предсобје – 7.62м²
  2. Дневна собa – 22,01м²
  3. Кујна – 6,31м²
  4. Спална соба – 10,07м²
  5. Бања – 3,47м²
  6. Тераса – 2,56м²

Вкупно: 52,02м²


ул. “Maџир Маало” бр. 36, Скопје
Линк
070/211-273

 

Октомври 2015
ул. "Maџир Маало" бр. 36, Скопје
Линк