Стан тип Б – 47m²

  1. Предсобје – 4,45м²
  2. Дневна соба – 17.97м²
  3. Кујна – 6,5м²
  4. Спална соба – 11,39м²
  5. Бања – 3,64м²
  6. Балкон – 2,89м²

Вкупно: 46,84м²


ул. “Maџир Маало” бр. 36, Скопје
Линк
070/211-273

 

Октомври 2015
ул. "Maџир Маало" бр. 36, Скопје
Линк