Стан тип Е – 71m²

  1. Предсобје – 8,74м²
  2. Дневна соба – 23,79м²
  3. Кујна – 5,22м²
  4. Спална соба – 11,11м²
  5. Спална соба – 12,93м²
  6. Бања – 3,83м²
  7. Тераса – 3,42м²
  8. Тераса – 2,83м²

Вкупно: 71 м²


ул. “Maџир Маало” бр. 36, Скопје
Линк
070/211-273

 

Октомври 2015
ул. "Maџир Маало" бр. 36, Скопје
Линк